27 Kasım 2013 Çarşamba

Abiye Modelleri 2014

2014 abiye modelleri, uzun abiye, kısa abiye, abiye modelleri,
Merhaba herkese, bugün sizlere 2014 abiye modelleri ilgili geniş bir yazı hazırladım. Genel olarak abiye modasından, bu sene hangi modellerin trend olacağında falan bahsedeceğim.


2014 abiye modellerinde dikkat çeken bu sene bir kaç husus var. Şatafatlı modellerin yerine daha naif ve sade modellerin yer alması. Naif modellerden kastım, fazla abartılı detaylar içermeyen göz yormayan güzelliği kesimlerinde olan modeller. Özellikle pronovias bu konuda çok başarılı işlere imza atmış diyebilirim. Sade abiye modelleri duru bir güzelliği açılan kapılardır bana göre. Gelelim diğer tüyolara; uzun abiye modelleri arıyorsanız bu sene straplez abiyeler çok moda, hem omuzlarınızın açık görünmesi boy olarak daha uzun görünmenizi sağlar hemde bir kadının en güzel yeri bence omuzlarıdır. Şık olmak için omuzlarınızı kullanın. Asimetrik kesim abiyeler ise 2014'un olmazsa olmazı. Kapalı mekan düğünlerinde bolca tercih edin bence.

2014 kısa abiye modellerinde ise, kumaşlar ön plana çıkıyor. Deri kumaşlar, parlak kumaşlar bu sene en gözde trendleri oluşturuyor. Pileli kısa abiye modelleri, seksi görüntü arayanlar için birebir. 2014 abiye modelleri fotoğraflarına ulaşmak için aşağıda linki tıklamanız yeterli.

http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/11/2014-abiye-modelleri-yerli-ve-yabanc.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder