27 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Abiye Modelleri Modası

2014 abiye modelleri, abiye, abiye modelleri, kısa abiye, uzun abiye, siyah abiye, beyaz abiye
Merhaba, yeni yıla şık girmek için bu sene bir çok seçeneğiniz var. Moda evleri birbirinden harika abiye modellerinin satışına başladı diyebilirim. Bir çok farklı tarz ve stil bu sene abiye modellerinde sizleri bekliyor. İlk olarak 2014 yılının genel abiye modasından bahsedeyim bence.



Bu sene Sade abiyeler, kısa abiye modelleri, çok revaçta. Br çok tasarımcı sadeliğin şıklığını arıyor diyebilirim. Nedir peki bu sade abiyeleri bu kadar güzel yapan şey. Tabiki barındırdığı ince detaylar abiye modellerini. hem tarz ve görünüş bakımından oldukça giyilesi bir kıyafete dönüştürüyor.

Mesela, parlak kumaşlar geçen senenin parlak taşlı modellerinin yerini alıyorlar. Parlak kumaşlı modeller, hem ışıkta daha parlak ve canlı görünüm yakalamanızı sağlıyor. Zaten hepimiz aslında abiyeleri daha canlı ve güzel görünmek için giyiyoruz. Bu yüzden parlak kumaşlar abiyelere çok yakışıyor. İkincisi, etek uçlarında ve kollarda kullanılan dantel detaylar. Bu detaylar bu abiyeleri daha hanımefendi bir görüntüye büründürüyor. 2014 yılında bir çok dantelli abiye modeli bulabilirsiniz. Straplez abiye modelleri ise kısa abiyelerde daha çok kullanılmış. Renkli straplez abiyeler, hem çok seksi hemde çok çekici. Benim bu senenin abiye modelleri ile ilgili söyleceklerim bunlar. abiye budur sitesine girip tüm modelleri inceleyin derim.

http://www.abiyebudur.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder